Ветеран війни у 20 років

Студентка 3 курсу Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки, спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Оксана Рубаняк отримала посвідчення та нагрудний знак «Ветерана війни».

“Річ, котра нагадуватиме мені, що життя прожито не дарма. Вдячна людям, з якими цей нелегкий шлях крокуємо пліч-о-пліч. Дякую своєму колективу, командирові Назарій Кішак, всім побратимам та посестрам.
Лупаємо цю скалу разом. Честь тим, кого з нами більше нема”, – написала дівчина у себе на сторінці у Facebook. “Так дивно чути «ветеран війни» у свої 20. Дай Боже сили, закінчити цю збройну боротьбу на моєму поколінню. Бо в загальному боротьба триватиме і після перемоги у російсько-українській війні. І не тільки проти росії, але й внутрішніх ворогів”, – додала дівчина.

Довідково. Ветеранами війни є особи, які брали участь у захисті Батьківщини чи в бойових діях на території інших держав. До ветеранів війни належать: учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники війни.