Відбувся відкритий всеукраїнський турнір серед науково-педагогічних працівників

Сьогодні у спортивному комплексі Львівського національного університету ім. І. Франка делегація ПНУ прийняла участь у Відкритому всеукраїнському турніру з бадмінтону серед науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, присвяченого 150-річчю Івана Боберського. 

У турнірі приймали участь 16 спортивних колективів з різних місць України. Команда Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника зайняла 7 місце та була відзначена кубком за хороший результат.

У складі команди ПНУ були проректор з науково-педагогічної роботи та соціально-економічного розвитку Ярослав Шинкарук, президент федерації бадмінтону Івано-Франківська, викладач кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Дмитро Коротких та викладачі кафедри спортивно-педагогічних дисциплін. Представником команди був доцент, завідувач кафедри теорії та методики фізичної культури ПНУ Богдан Лісовський.

Під час занять бадмінтоном і високої інтенсивності ударів все тіло відчуває навантаження. Бадмінтон не тільки зміцнює тіло, але і розвиває координацію.