Всеукраїнська наукова конференція молодих учених «Актуальні проблеми ботаніки та екології»

27 – 30 вересня 2023 року у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбуватиметься Всеукраїнська наукова конференція молодих учених «Актуальні проблеми ботаніки та екології», організаторами якої є кафедра біології та екології та Інститут ботаніки імені М. Г. Холодного НАН України.

Організатори запрошують усіх зацікавлених осіб прослухати пленарні лекції і секційні доповіді молодих науковців з усієї України, які репрезентують результати актуальних авторських досліджень в усіх галузях ботаніки, мікології, дендрології, ландшафтної архітектури та екології.

Відкриття конференції і пленарна сесія відбудуться 27 вересня 2023 року в аудиторії 23 адміністративного корпусу університету. Початок роботи об 11.30.

З секційними доповідями учасників можна ознайомитися впродовж 28 вересня 2023 року у Центрі інноваційних освітніх технологій “PNU-Eco-System”. Початок о 10.00.

29 – 30 вересня робота конференції проходитиме у форматі виїзних засідань за підтримки Карпатського національного природного парку у м. Яремче.

Посилання на онлайн-роботу конференції: https://meet.google.com/msy-chqe-cvs