Вічна пам‘ять!

Прийшла сумна звістка для нашого університету. Померла доцентка, завідувачка кафедри туризмознавства і краєзнавства факультету туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Філюк Світлана Михайлівна.

Народилася 5 квітня 1981 року в селі Уторопи Косівського району Івано-Франківської області. Українка, громадянка України.

З вересня 1989 року до листопада 1993 року навчалась у Нововолинській середній школі Волинської області № 4, де здобула початкову освіту.

З листопада 1993 до липня 1997 року навчалася в Уторопській ЗОШ І-ІІІ ступенів де одержала атестат про базову загальну середню освіту.

З вересня 1997 року до липня 1998 року навчалася в Коломийському педагогічному технікумі за спеціальністю вчитель початкових класів. У цьому ж році здавши екстерном екзамени в Яблунівській ЗОШ ЗОШ І-ІІІ ступенів де одержала атестат про повну загальну середню освіту.

У липні 1998 року вступила до Тернопільського педагогічного університету імені Володимира Гнатюка на географічний факультет, який закінчила у 2003 році і здобула повну вищу освіту за освітнім ступнем «магістр» за спеціальністю педагогіка і методика середньої освіти. Географія. Кваліфікація за дипломом – магістр педагогічної освіти, викладач географії. Диплом з відзнакою.

З жовтня 2003 року по вересень 2004 року працювала в туристичній агенції «Тернопіль-Супутник» на посаді менеджера з туризму.

З 1 вересня 2005 року розпочала роботу в Інституті туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

У 2007 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Туристсько-рекреаційні ресурси Івано-Франківської області: сучасний стан та перспективи використання».

З вересня 2010 р. перейшла на посаду доцента кафедри туризмознавства і туристичних спеціалізацій. У 2011 році отримала диплом доцента кафедри.

З 1 січня 2020 р. – завідувачка кафедри туризмознавства і краєзнавства факультету туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Колектив університету приносить щирі співчуття рідним та близьким.

Світла та вічна памʼять!