Випускники коледжу ПНУ отримали дипломи молодших спеціалістів

Сьогодні у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ. Присутніми були ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда, директор Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ Юрій Москаленко, викладачі та студенти, а також запрошені гості.

На початку вручення вшанували пам’ять загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

Із вітальним словом до випускників коледжу звернувся ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда: «Завдяки вашим зусиллям, титанічній праці ваших викладачів коледжу та університету ми входимо в десятку найкращих університетів України. Це заслуга кожного, тому що ви своєю освітньою працею засвідчили те, що дійсно гідні бути студентами Прикарпатського національного університету. Увесь світ дивиться на вас, як на майбутнє нашої країни. Я переконаний в тому, що перед вами відкриються ті обрії, про які ніхто б і не міг мріяти. Пам’ятайте, що ви будете активними учасниками відбудови нашої країни. Нехай щастить у всіх починаннях, з святом!».

«У нас зараз навчається понад 1500 студентів і ми є найпотужнішими за якісним складом викладачів та вмотивованих студентів. Наша освіта є змістовною та сучасною, яка відповідає європейським нормам. Сьогодні ми показали нашим ворогам, що ми в змозі справитися з усім, попри такий складний час. Ми вистояли та досягли тих результатів, якими гордимося. Тож вітаю наших випускників! Ваша заслуга у тому, що ви створюєте і підтримуєте позитивний імідж нашого коледжу, а особливо високу репутацію сучасного закладу освіти», – підкреслив директор Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету Юрій Москаленко.

Дипломи отримали випускники загальноосвітньої підготовки; загальної підготовки; професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дизайн»); професійної та практичної підготовки (спеціальність «Початкова освіта»); професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дошкільна освіта»); професійної та практичної підготовки (спеціальність «Право»); професійної та практичної підготовки (спеціальність «Прикладна математика»); професійної та практичної підготовки (спеціальність “Туризм”); професійної та практичної підготовки (спеціальність “Готельно-ресторанна справа”).